Blog

Sony Interactive Entertainment i nova esports organizacija RTS zajednički su kupili Evolution Championship Series, jedan od najstarijih turnira posvećen tučama.
Detaljnije
Westwood Shadows istražuje napetu priču o Peter Bennet-u koji biva uključen u slučaj nestalog para.
Detaljnije
"Square Enix Presents" broj 1 je zvanično stigao i sa njime počinje nova serija digitalnih prezentacija a to će koji će pomoći kompaniji da nam predstavi nove nove igre i da vesti o postojećim.
Detaljnije
Stvarajte nove saveze, borite se sa različitim frakcijama i zaustavite Blight-a po svaku cenu kada se 24. avgusta igra pojavi u prodaji.
Detaljnije
Demon's Souls za PS5 je zapanjujući remake igre koja je pokrenula novi žanr. 
Detaljnije
Kada igrači napune određen broj godina, kao i u tradicionalnom sportu, tako i u esportu, mnogi odluče da je vreme za penziju. Dok se neki posvete nekim drugim zanimanjima, neki ostanu u svetu esporta, te preuzmu različite trenerske ili menadžerske uloge.
Detaljnije
Mart je mesec kada sve velike kompanije svode račune, izdaju finansijske izveštaje, prave planove i objavljuju  brojke. Čini se da ove godine svi imaju jedan proizvod na vrhu liste - Nintendo Switch.
Detaljnije
Postoje igre o kojima se priča godinama pre nego budu objavljene. Postoje igre o kojima se govori nakon izdanja kada postanu veliki hitovi (planirano ili ne). Da li znate da postoje i one igre koje se igraju godinama, odlično prodaju a verovatno niste o njima ništa čuli. Slime rancher je definitivno igra o kojoj bi trebalo pisati i koju bi trebalo igrati! Zbog toga smo rešili sa vas bolje upoznamo sa ovom igrom.
Detaljnije
Igrač je nedavno tvrdio da je poboljšao vreme učitavanja GTA Online-a i do 70 procenata. Ispostavilo se da su bili u pravu.
Detaljnije
Roditeljski nadzor za Nintendo Switch vam omogućava da odredite koje funkcije i igre vaše dete može da koristi na svom sistemu. Setovanje roditeljskog nadzora omogućava vam postavljanje ograničenja putem konzole Nintendo Switch ili pomoću opsežnije aplikacije Nintendo Switch Parental Controls.
Detaljnije
bisoft je najavio da će Immortals Fenyx Rising Myth of the Eastern Realm DLC biti objavljen 25. marta 2021.
Detaljnije
Kako velike zvezde kupuju svoje omiljene stripove? Stoje u redu i čekaju kao svi ostali.
Detaljnije
Ovo je priča o tome kako sumnjiva investicija i izbori jednog čoveka postaju nesumnjivo neočekivana sreća.
Detaljnije
Harvest Moon: One World donosi neke sveže ideje u legendarni farmerski serijal, ali ih onda ubacuje u prazan i nezanimljiv svet.
Detaljnije
Gordon Hall, osnivač studija koji je postao Rockstar Leeds, umro je u 51. godini.
Detaljnije
Cyberpunk 2077 je difinitivno tema 2020. godine i dok ga je dosta igrača napadalo, postojali su, i postoje oni koji navode neke druge igre kao velika razočarenja o kojima se publisheri nisu izjašnjavali i o čemu se nije pričalo. Bar do sada...
Detaljnije
Ovo je najbolja verzija već izuzetne igre.
Detaljnije
Za razliku od ostalih lansiranih igara poput Astro's Playroom ili Demon's Souls, Destruction AllStars je jedinstvena igra jer je u potpunosti multiplayer igra.
Detaljnije
Sinopsis radnje i nove slike za anime seriju Resident Evil: Infinite Darkness  otkrivaju novu priču sa Leonom i Claire
Detaljnije