Blog

Valve je konačno odlučio da promeni svoja pravila u vezi sa VAC banovima, zbog čega je veliki broj CS:GO profesionalaca konačno dobio dozvolu da se takmiči na njihovim turnirima, što znači da je juče bio veliki dan u njihovim karijerama.
Detaljnije
Nova greška u igri Fortnite,  sezona 6, omogućava igračima da beskonačno kopiraju oružje i predmete koji se mogu pripremiti tokom igre.
Detaljnije
Sumnje koje smo imali svi na osnovu materijala koji je procurio u javnost pre nedelju dana od poznatog Apex Legends istraživača podataka i nazivimo to likera, Biast12 su se ispostavile tačne. On je na svom Twitter nalogu tada podelio novi snimak oružja Titanfall 2 iz igre, sa natpisom „Trenutno testiraju EPG u Apexu“ a sada znamo da nam stiže i novi heroj čiji je otac Titanfall pilot - Valkyrie.
Detaljnije
Dobro je kada veliki igrači ipak priznaju da su pogrešili i poslušaju zahteve tržišta. Sony je baš to uradio i upravo smo dobili nformaciju da se iako su najavili ukidanje, nastavlja prodaja i ponuda PS3 i Vita igara! 
Detaljnije
Ovog vikenda je odjeknula vest da je Nintendo tužio Bowser-a, ali kada odbacimo klikbejt naslove, priča nije ono što ste pomislili.
Detaljnije
Dokumentarac ”Free-To-Play”, koji je izašao 2014. godine i koji nam prikazuje kako je izgledao prvi esports turnir sa milionskim nagradnim fodnom, sada možete odgledati na strimig platformi Netflix.
Detaljnije
Capcom je objavio datume prve serije multiplatform demoa za Resident Evil Village.
Detaljnije
Ovih dana mnogi krive gejming zbog loših ocena svoje dece. Da li je stvarno gejming pravi ili dežurni krivac za sve?
Detaljnije
Pre ili kasnije, svi ćemo imati PS5 konzolu i jako je bitno da zapamtite šta nikako ne treba da uradite.
Detaljnije
Video igre su nepresušna inspiracija filmskim stvaraocima pa i ne čudi informacija da se planira ekranizacija igre League of Legends.
Detaljnije
Mač koji je osam godina ostao skriven u originalnim Guild Wars su konačno otkrili obožavatelji početkom ove nedelje.
Detaljnije
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontrole i personalizacije.
Detaljnije
Možda će srpska fudbalska reprezentacija propustiti Evropsko prvenstvo ove godine, ali E-selekcija Fudbalskog saveza Srbije neće, pošto su Stefan ”Kepa” Slavković i Marko ”Roksa” Roksić sinoć sa tri pobede i jednim porazom obezbedili učešće na najvećem PES takmičenju u Evropi.
Detaljnije
Polako se približavamo kraju 8. sezone Apex Legends ali od juče možemo da uživamo u War Games.
Detaljnije
Proizvođači stalno pokušavaju da smisle neku novu karakteristiku koja će privući kupce – bežične slušalice odavno nisu novost, čak i one koje podržavaju Bluetooth konekciju, ali mogućnost da imate oba izvora zvuka istovremeno jeste nešto što zaista nikada do sada nismo videli. Na scenu stupaju SteelSeries Arctis 9.
Detaljnije
Gramofoni se vraćaju u modu, i pre nego se zapitate zbog čega ih pominjemo, razmislite da li je novi trend i muzika iz video igara na starom dobrom vinilu.
Detaljnije
RPG Kung-Fu postapokaliptična open world igra.
Detaljnije
FIBA je pokrenula projekat eSpport košarka, koja će, kao i ostali popularni eSportovi organizovati međunarodna takmičenja a očekuje se i eksperimentalno takmičenje na Olimpijskim igrama u Tokiju.
Detaljnije
Aloy će 15. aprila posetiti Fortnite i doneti neke kratkotrajne izmene, kao i svi ostali gosti pre nje.
Detaljnije