Blog

Novi način života ove godine je doneo i nove navike kada je u pitanju kupovina. Da li kupujemo sebi, ili želimo da obradujemo nekog nama dragog postalo je teže jer je vremena sve manje. Ipak, svaki problem ima svoje rešenje a Games Gift Kartica je naš način da vam pomognemo da olakšate proces biranja poklona i uštedite na vremenu koje biste morali da potrošite u kupovini.
Detaljnije
Ima li kraja čudnim idejama i gde je granica kada je hrana u pitanju?
Detaljnije
D1 igre Cyberpunk je u Srbiji obeležilo strimovanje igre par najpoznatijih strimera i nama dragog Manukraftera koji je postao poznat sa svojom cosplay kreacijom V na otvaranju Games na vodi. Prošlo je 13 dana od kako su počeli sa igranjem i to je dovoljan period za utiske i razmišljanja. Zamolili smo ih da nam odgovore na par pitanja i njihove odgovore prenosimo u potpunosti.
Detaljnije
Verujte nam da pregled ove 2020 godine u gejmerskim brojkama izgleda jako interesantno. 
Detaljnije
Gde se kriju statue Krcka Oraščića i kako ih pronaći?
Detaljnije
Slušalice dizajnirane za sve platforme ali definitivno model koji će biti idealan poklon svakom gejmeru. Definitivno izbor za muškarca.
Detaljnije
Svakoga dana stižu nove informacije o CD Projekt Red, i više ih je nego što smo čitala kada smo očekivali igru. 
Detaljnije
Gejmerske stolice nisu rezervisane samo za gejmere! U poslednje vreme je povećana prodaja ovih stolica kupcima koji nisu zaljubljenici u gejming već jednostavno žele da dugotrajno sedenje zbog posla pretvore u uživanje i spreče probleme sa kičmom.
Detaljnije
Harry Potter kao lik iz knjige, kao junak iz filma ali i kao deo naših života.
Detaljnije
Nintendo svakog meseca ima po neko iznenađenje za svoje pretplatnike a Nikola Nick Jovanović ima svoje favorite.
Detaljnije
505 Games je objavio novi update za PC verziju Death Stranding sa čudnim avanturama Hideo Kojime u Cyberpunk 2077 svet.
Detaljnije
Komentari i mišljenja su podeljena a CD Projekt Red obećava da će sve dovesti u red.
Detaljnije
Igre bi trebalo igrati onako kako je developer zamislio ali uvek će biti onih koji vole da "skrate" put i obezbede sebi brz uspeh. Za ovu drugu grupu je idealan novi mod koji se pojavio za Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Ubisoft vesela nedelja, ili zvanično  "Happy Holidays giveaway"  event je počeo pa proverite da li ima nešto i za vas.
Detaljnije
Nick je bio vredan ovih dana jer je njegov sto prepun igara koje su stigle za testiranje i recenzije. Ovoga puta ima za vas jedan klasik.
Detaljnije
16.12.2020.
Naš tekst o tome kako se treba postaviti prema detetu koje želi da bude youtuber je izazvao dosta polemika a evo i šta su sve neki roditelji spremni da urade za internet slavu (svoju ili detetovu).
Detaljnije
  Vin Diesel se priključio timu u razvojnom studiju Studio Wildcard i to kao izvršni producent igre Ark 2, u kojoj i glumi.
Detaljnije
15.12.2020.
Napad na Capcom od prošlog meseca počinje da zadaje udarce.
Detaljnije
Prosek ocena je za sada oko 90% ali to neće imati uticaja na obećani bonus radnicima. A da li će nova unapređenja dovesti igru na očekivano?
Detaljnije