Vijesti/Najnovije

Sledgehammer Games se obratio na društvenim mrežama kako bi naizgled potvrdio nedavno curenje informacija o rimejku Call of Duty: Modern Warfare 3, o kome se pričalo ovih dana.
Detaljnije
Prvo veće ažuriranje za Final Fantasy XVI ili za ljude koji ne vole rimske brojeve FF16.
Detaljnije
Elon Musk uvijek diže prašinu svojim izjavama, a ovoga puta je pomenuo i Diablo 4.
Detaljnije
Iskreno, mnogo očekujemo!
Detaljnije
Sigurno ste primetili da na sajtu imamo preordere za NBA 2K24. A evo i malo informacija.
Detaljnije
U bioskopima je krenuo da se prikazuje najnoviji Indiana Jones film, a mi moramo da se zapitamo kada će nova Indiana Jones igra i šta igrati dok se ista ne pojavi. I da... igra će biti XBOX ekskluziva!
Detaljnije
10.07.2023.
Šta Vi igrate ovog jula?
Detaljnije
Diablo 4 prve sezone će se zvati Season of the Malignant, donoseći sa sobom nove Legendarne Aspekte, Unikate i mehanike.
Detaljnije
U dvadeset i devetoj misiji glavnog scenarija Final Fantasy 16, igrači se vraćaju u skrovište i primaju neočekivanog gosta.
Detaljnije
Da li je u Hogwarts Legacy svijetu potrebno još životinja?
Detaljnije
Diablo 4 prva sezone će se zvati Season of the Malignant, donoseći sa sobom nove Legendarne Aspekte, Unikate i mehanike.
Detaljnije
Jul 2023 možda nije najjači mjesec u gejmingu ali to ne znači da nema nekih interesantnih naslova kao Pikmin 4 i Disney's Illusion Island.
Detaljnije
Nedavno je igra Red Dead Redemption dobila oznaku u Koreji, i to 15. juna! Naravno da nam je čudno ako znamo koliko je igra stara, pa se sada uveliko nagađa da nam stiže remaster igre.
Detaljnije
FF 16 i DMC možda na prvi pogled nisu slične, ali otkako su fanovi Final Fantasy i Devil Mai Cry saznali da je Riota Suzuki dio tima za razvoj Final Fantasy 16, očekivanja od borbenog sistema igre su bila velika.
Detaljnije
Rockstar počinje da istražuje GTA Online grešku koja je dovela do toga da igrači trajno izgube pristup svojim vrijednim vozilima.
Detaljnije
21.06.2023.
Electronic Arts je najavio velike promjene a prva je preimenovanje poznate  EA Games divizije.
Detaljnije
Warhammer 40K Boltgun je brzi boomer shooter koji pogađa baš gdje treba i kvalitetno radi svoj posao.
Detaljnije
Bungie je predstavio svoj prvi novi naslov za skoro sedam godina - Marathon! Iako nije originalan naslov, potpuno je nova pucačina za više igrača smještena u isti univerzum kao i originalna trilogija Marathon koju je Bungie razvio prije skoro 30 godina za Macintosh sistem.
Detaljnije