Vijesti/Najnovije

Novi trejler za Phantom Libery i noviteti u Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Muzika govori više od riječi.
Detaljnije
Ubisoft je nedavno objavio interesantan tekst o tome kako su radili na reinkarnaciji Bagdada iz devetog vijeka i koliko se može naučiti iz igre osnovno o istoriji ovog grada.
Detaljnije
Ove igre imaju značajan uticaj na edukaciju djece u vezi sa istorijskim događajima i kontekstom. Kroz simulaciju, igrače uvode u prošle periode i pomažu im da se povežu sa ljudima i kulturama tog vremena.
Detaljnije
Postoje dobre i loše godine u svijetu video igara. Dobre pamtimo po odličnim igrama a loše po malom broju objavljenih igara. Ova 2023. se čini da je jedna od boljih.
Detaljnije
Ovaj žanr spaja ljudsku potrebu za bijegom od stvarnosti sa željom za preuzimanjem uloga u velikim pričama.
Detaljnije
Nakon teksta o filmu GRAN TURISMO, riješili smo da se malo pozabavimo vožnjama koje bi morali da probate ove 2023. godine!
Detaljnije
Sve je više onih koji ovu 2023. godinu hvale kao jednu od najboljih za gejmere. Da li znate zbog čega?
Detaljnije
Mašta može svašta a naročito kada se radi o svijetu video igara. Neke igre nam donose bolju budućnost, ali većina je vidi na jedan mračan i apokaliptičan način. Koje je ti najbolje među najboljim igrama koje možete zaigrati i otići u budućnost? Mračnu budućnost...
Detaljnije
Sadržaj Call of Duty: Modern Warfare II će biti prenosiv na ovogodišnju igru
Detaljnije
Uvijek je dobro igrati MMO!
Detaljnije
Društvene mreže postaju najrelevantniji izvor informacija u posljednje vrijeme, a tamo smo saznali šta nam Blizzard sprema.
Detaljnije
Japanci su uvijek bili drugačiji po pitanju izdavanja igara, ali su ih trenutno Kinezi premašili!
Detaljnije
Magic: The Gathering je imao svoj Gen Con panel, koji slavi 30 godina Magic-a otkrivajući ne samo najavu za 2024., već i nova izdanja sve do 2026. Od vraćanja podešavanja do radikalno nove estetike, Fallout, pa čak i cijelog Final Fantasy seta, narednih nekoliko godina MTG-a izgleda kao divlje eklektična mješavina stvari
Detaljnije
Bez obzira da li ste obožavalac ili ne, posmatrajte je kao nešto novo i dozvolite sebi da se uživite u njen svijet
Detaljnije
03.08.2023.
Neko je na moru, a neko igra igre. I jedni i drugi se odlično zabavljaju. A evo koje igre su najočekivanije ovog avgusta.
Detaljnije
Svaki rat ima svoju kolateralnu štetu. Ovoga puta, u ratu giganta konzola pate PlayStation igrači i Starfield. Šteta se mjeri desetinama miliona komada!
Detaljnije
Novo curenje MK1 otkriva izuzetno grotesknu novu mini-igru u kojoj će fanovi uživati, a koja će se pojaviti u određenim modovima u Mortal Kombat 1. Sad, na vama je da procijenite koliko krvi je previše.
Detaljnije
Avgust 2023. će biti posebno uzbudljiv mjesec za sve zainteresovane da igraju nove kooperativne video igre.
Detaljnije