Vijesti/Najnovije

Bungie je predstavio svoj prvi novi naslov za skoro sedam godina - Marathon! Iako nije originalan naslov, potpuno je nova pucačina za više igrača smještena u isti univerzum kao i originalna trilogija Marathon koju je Bungie razvio prije skoro 30 godina za Macintosh sistem.
Detaljnije
Sudbina Aveuma visi o koncu dok Rasharn gura Lucium i njegove saveznike na ivicu uništenja. U igri Immortals of Aveum, imaćete priliku da doživite magičnu pucačinu iz prvog lica za jednog igrača punu akcije.
Detaljnije
Sada imamo trejler, više informacija ali i datum objavljivanja.
Detaljnije
Iako mi u ponudi nemamo računare, jedna konferencija velikana ove branše nas je zaintrigirala i dokazala da gejming ne posustaje sa ulaskom u sve pore društva. Apple i njihova WWDC (Worldwide Developers Conference) je završena, a uporedo sa zvaničnom najavom iOS17, novih Macbook-ova i dugo očekivanih AR/VR
Detaljnije
Ubisoft Forward nam uskoro stiže a sa njim i gomila novih informacija o igrama ovog gejming giganta.
Detaljnije
Koristeći poboljšanu snagu i vjernost PS VR2, ovaj naslov će biti najimpresivniji, najzanimljiviji Five Nights at Freddy’s naslov ikada.
Detaljnije
Kako gledati i šta treba očekivati od ovog događaja?
Detaljnije
Da li se vama čini da je sve više izdavača koji se kockaju sa reputacijom i izdaju nezavršene ili loše igre?
Detaljnije
02.06.2023.
Nicolas Cage stiže u Dead by Daylight, i ta informacija je pokrenula čitavu lavinu nagađanja o tome ko bi trebalo da igra sljedeći
Detaljnije
Očekivali smo jedno a dobili smo Phantom Blade Zero, igru koja je preotela šou poznatijim imenima.
Detaljnije
Nicolas Cage stiže u Dead by Daylight i ta informacija je pokrenula čitavu lavinu nagađanja o tome ko bi trebalo da igra sljedeći. 
Detaljnije
Dok još uvijek čekamo više detalja o igrici kao što je kada će biti zvanično dostupna za kupovinu ili igranje, očekujemo i kompletnu listu igrivih likova. Ovo je ono što za sada znamo
Detaljnije
Bioskopski trejler sa pričom za Silent Hill: Ascension je objavljen juče u popodnevnim satima
Detaljnije
Dok još uvijek čekamo više detalja o igrici kao što je kada će biti zvanično dostupna za kupovinu ili igranje, očekujemo i kompletnu listu igrivih likova. Ovo je ono što za sada znamo.
Detaljnije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspješnije izdanje u istoriji kompanije.
Detaljnije
Iznenada i neočekivano smo dobili horor dan u junu sa naslovima koji će nas plašiti, a kojima se nismo nadali.
Detaljnije
Prvi tizer za Mortal Kombat 12 je tu! Neke stvari nam ipak nisu jasne.
Detaljnije
Ukoliko ste prešli Forbidden West i uživali u njemu, bez razmišljanja nabavite Burning Shores i kompletirajte cijelo iskustvo.
Detaljnije
WWE 2K23 najavljuje da će predstaviti svoj prvi besplatni dodatni Superstar koji se može igrati nakon sljedećeg izdanja ažuriranja.
Detaljnije