Vijesti/Najnovije

Ukrajina je zvanično kontaktirala Sonz, Microsoft i Valve tražeći od njih da povuku Atomic Heart iz digitalnih prodaja širom svijeta.
Detaljnije
Bailey i njena iznenađujuća kameja su bili nezaboravan trenutak za fanove i serije i igre
Detaljnije
Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!
Detaljnije
Playstation 2, Xbox, Gamecube, Dreamcast, čine čuvenu 6. generaciju konzola koja nam je donijela mnogio hitova i eksperimentisanja. Igre poput Shenmue, Ninja Gaiden i Dead or Alive 2 zabavljale su nas danima, ako ne nedjeljama ili mesecima. 
Detaljnije
CMA nagovještava da je sljedeća Nintendo konzola bliža nego što smo mislili ili da će Nintendo Switch Online uskoro biti dostupan za druge uređaje.
Detaljnije
Znamo već da datumi koje dobijamo kao D1 igara nisu mnogo pouzdani, ali ako bi se sve odigralo po planiranom, možda bi mogli da se nadamo interesantnoj godini.
Detaljnije
Glumac Džon Patrik Lori, najpoznatiji kao ”glas Dote 2”, potvrdio je da se International posle četiri godine vraća u Sjedinjene Američke Države, u Sijetl.  
Detaljnije
Fire Emblem Engage jeste očekivano odlična igra. Pa iako donosi dosta izmjena u odnosu na prethodne naslove, za svaki korak koji možda ne ide u smjeru koji vam se dopada, sigurno pravi jedan baš u onom koji priželjkujete. 
Detaljnije
Dragon Ball Z: Kakarot koji je objavljen prije tri godine, upravo je doživio visoko ispolirano, kompletno izdanje za trenutno aktuelnu generaciju konzola i PC.
Detaljnije
Desilo se tokom Lunar New Year 2023 turnira
Detaljnije
Sony nagovještava nekakvu najavu igre God of War, pošto je ova ogromna instalacija primjećena u Londonu.
Detaljnije
Ovo je jedna odiseja koju nikako ne bi trebalo da propustite ukoliko volite One Piece.
Detaljnije
Blizzard traži način kako da igrači u Kini igraju njihove igre, ali za sada je ključ u bravi.
Detaljnije
Among Us VR će vjerovatno uspjeti ne samo zbog ekstremne popularnosti originalne igre, već i zbog porasta broja slušalica za virtuelnu stvarnost među prosječnim igračima.
Detaljnije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
Detaljnije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
Detaljnije
22.01.2023.
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili dobra ili zla. Svaka priča ima početak, zar ne? Blacktail nam donosi priču o porijeklu čuvene vještice.
Detaljnije
22.01.2023.
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
Detaljnije