Vijesti/Najnovije

Elden Ring je očekivano osvojio veliku nagradu na ceremoniji Game Awards 2022, i ponio je kući nagradu za igru godine. U toku svog govora nakon dobijanja nagrade, direktor Elden Ringa Hidetaka Miyazaki nagovijestio je da je još materijala za Elden Ring na putu.  
Detaljnije
Gejmerski Oskar, Game Award, ove godine je imao dvije igre koje su zasjenile sve ostale. Očekivano ali da li je stvarno i opravdana  tolika dominacija Elden Ring i God of War Ragnarok?
Detaljnije
Evil West će podijeliti igrače, jer je objektivno zastarjela igra sa prevaziđenim mehanikama i tehnologijom koja je ostala zaboravljena u sedmoj genraciji. Ali se meni čini da je Flying Wild Hog studio baš išao u tom smjeru i nostalgičarima, kao što sam ja, ovo je više plus nego minus. Ni u jednom momentu mi nije bilo dosadno
Detaljnije
Cyberpunk 2077 privremeno onemogućava korisnu funkciju iz razloga koji se odnose na potpuno drugačiju igru kompanije CD Projekt Red.
Detaljnije
Hogworts Legacy je objavio video zapis u stilu iza scene videa koji dokumentuje neke od kompozitora i njihove misli i metode u pravljenju magične partiture još magičnije igre.
Detaljnije
Ažuriranje Witcher 3 sljedeće generacije je kao povratak u svijet koji poznajete, samo što sve izgleda još bolje nego što pamtite.
Detaljnije
Decembar je nekako uvijek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
Detaljnije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vrijeme za praznike. Evo svega što vas čeka.
Detaljnije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
Detaljnije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premisa deluje interesantno, vreme je da isprobate kako vam se čini da za promenu osvajate planetu umesto da je spašavate od vanzemaljaca.
Detaljnije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadržaj u ažuriranju posljednjeg poglavlja Valhale.
Detaljnije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
Detaljnije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
Detaljnije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
Detaljnije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće.
Detaljnije
25.11.2022.
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.
Detaljnije
Folksvagen ili Volksvagen... svakako izgleda odlično!
Detaljnije
Game Awards 2022 je objavio listu nominovanih i čini se da neke igre mogu da se nadaju na više frontova.
Detaljnije
Vreme je da se definitivno zakopaju sekire u korist igrača širom sveta.
Detaljnije