PC

Veoma je važno odabrati pravu tastaturu kada pravite svoj gaming setup. Mnogima je bitno da prvenstveno dobiju najbolje ya novac koji planiraju da ulože. Nije svako u mogućnosti da obezbedi sebi najbolje periferije a nerealno je očekivati od roditelja da kupuju samo najskuplje svojim gejmerima, ili onima koji su u fazi da žele da budu gejmeri. U tom slučaju, Odyss je dobar izbor.
Detaljnije
SteelSeries je svakako jedan od najpoznatijih brendova u carstvu eSporta, i ukoliko ste mislili da nije moguće napraviti nešto profesionalnije od onoga što su nam do sada ponudili, prevarili ste se.
Detaljnije
Trust je definiitno brend koji u svojoj ponudi ima proizvode za svačiji džep, a kod nas se definitivno najviše traže modeli namenjeni početnicima u svetu gejminga.
Detaljnije
Odlična, kvalitetna i inovativna tastatura ali... Nešto tu ipak sreću kvari.
Detaljnije
Trust smo kritikovali zbog malobrojnih tastatura u portofoliu i oni su izbacili ni manje, ni više nego pet novih modela tastatura. Ovo je, ne šalimo se, model za sve one gejmere koji ne mogu bez svojih mobilnih telefona.
Detaljnije
Proizvođači stalno pokušavaju da smisle neku novu karakteristiku koja će privući kupce – bežične slušalice odavno nisu novost, čak i one koje podržavaju Bluetooth konekciju, ali mogućnost da imate oba izvora zvuka istovremeno jeste nešto što zaista nikada do sada nismo videli. Na scenu stupaju SteelSeries Arctis 9.
Detaljnije
Iako smo mi objavili recenziju ovog miša, prenosimo vam kompletnu recenziju koju su uradili momci sa www.rur.rs
Detaljnije
Ako planirate da igrate PC igre na velikom 4K televizoru, pretvaranje gejming kontrolera u računarski miš može vam olakšati postupak. 
Detaljnije
Još jedan rupičasti miš ali ovoga puta u Redragon varijanti.
Detaljnije
Lagani i sa rupicama, novi modeli gejming miševa stižu u ponude!
Detaljnije
Logitech PRO X serija je namenjena profesionalnim gejmerima ali mogu biti i izbor onih koji vole komfor, kvalitet i malu dozu luksuza.
Detaljnije
Neki ga se sećaju, neki su o njemu slušali ali nove generacije možda i nemaju pojma šta je Sinclair ZX81.
Detaljnije
Ksifos je jedan od modela koji je već duže vreme prisutan u Games radnjama.
Detaljnije
Svaka godina ima nešto što je obeleži i po čemu se prepoznaje a čini se da će 2021. biti godina remake igara.
Detaljnije
Zowie je definitivno sinonim za dobar kvalitet GEJMING MONITORA! Hajde da pogledamo jedan model koji već godinama beleži odličnu prodaju. UPDATE: Proizvod je rasprodat!
Detaljnije
Play!Zine je odradio odličnu recenziju najnovijeg Trust miša koji izgleda totalno drugačije od ostalih na tržištu. Prenosimo vam recenziju u potpunosti.
Detaljnije
Trendovi su trendovi i iako mislite da su svi miševi koji na sebi imaju rupice )saće dizajn)  isti, grdno se varate. Nije svejedno koji rešite da kupite. Nisu svi isti.
Detaljnije
Očekivali smo ga u oktobru a videćemo ga u januaru. Napokon je i na našem tržištu G923 Logitech volan.
Detaljnije
Čini se da je naš tekst o novitetima koji nam stižu bio interesantan pa ćemo se potruditi da damo malo više informacija i odgovore na neka vaša pitanja o GXT 1155 sedištu.
Detaljnije
https://www.games.co.me/dodatna-oprema/?search=steelSteelseries Rival 3 izgleda fantastično, odlično radi, ima dizajn koji će se svideti većini i definitivno ima RGB osvetljenje bolje od većine u ovom cenovnom rangu.
Detaljnije