PC

Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je pretjerani izbor isto loš. Imamo miševe koji su prilagođeni za više namjena. Ako dodamo tome da ima gejmera koji imaju male šake, može biti još izazovnijenapraviti pravi izbor
Detaljnije
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cijenu
Detaljnije
SteelSeries Arctis Nova serija slušalica zaista donosi impozantna unapređenja u odnosu na prethodne modele, prije svega po pitanju udobnosti i lakoće korišćenja, ali i na polju zvuka koji je i do sada već bio na zavidnom nivou.
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvijek može bolje... ili brže!
Detaljnije
Volani nisu proizvod koji se često kupuje jer su obično skupi. Ako dodamo i malo igara za koje ga koristimo, neophodno je dobro razmisliti prije nego ga kupimo. 
Detaljnije
Blizzard je ovoga puta ispunio obećanje tako da će se deveta ekspanzija za World of Warcraft zvati Dragonflight i prvi put ćemo imati  kombinaciju rase i klase: Dracthyr Evokerse.
Detaljnije
Veoma je važno odabrati pravu tastaturu kada pravite svoj gaming setup. Mnogima je bitno da prvenstveno dobiju najbolje ya novac koji planiraju da ulože. Nije svako u mogućnosti da obezbedi sebi najbolje periferije a nerealno je očekivati od roditelja da kupuju samo najskuplje svojim gejmerima, ili onima koji su u fazi da žele da budu gejmeri. U tom slučaju, Odyss je dobar izbor.
Detaljnije
SteelSeries je svakako jedan od najpoznatijih brendova u carstvu eSporta, i ukoliko ste mislili da nije moguće napraviti nešto profesionalnije od onoga što su nam do sada ponudili, prevarili ste se.
Detaljnije
Trust je definiitno brend koji u svojoj ponudi ima proizvode za svačiji džep, a kod nas se definitivno najviše traže modeli namenjeni početnicima u svetu gejminga.
Detaljnije
Odlična, kvalitetna i inovativna tastatura ali... Nešto tu ipak sreću kvari.
Detaljnije
Trust smo kritikovali zbog malobrojnih tastatura u portofoliu i oni su izbacili ni manje, ni više nego pet novih modela tastatura. Ovo je, ne šalimo se, model za sve one gejmere koji ne mogu bez svojih mobilnih telefona.
Detaljnije
Proizvođači stalno pokušavaju da smisle neku novu karakteristiku koja će privući kupce – bežične slušalice odavno nisu novost, čak i one koje podržavaju Bluetooth konekciju, ali mogućnost da imate oba izvora zvuka istovremeno jeste nešto što zaista nikada do sada nismo videli. Na scenu stupaju SteelSeries Arctis 9.
Detaljnije
Iako smo mi objavili recenziju ovog miša, prenosimo vam kompletnu recenziju koju su uradili momci sa www.rur.rs
Detaljnije
Ako planirate da igrate PC igre na velikom 4K televizoru, pretvaranje gejming kontrolera u računarski miš može vam olakšati postupak. 
Detaljnije
Još jedan rupičasti miš ali ovoga puta u Redragon varijanti.
Detaljnije
Lagani i sa rupicama, novi modeli gejming miševa stižu u ponude!
Detaljnije
Logitech PRO X serija je namenjena profesionalnim gejmerima ali mogu biti i izbor onih koji vole komfor, kvalitet i malu dozu luksuza.
Detaljnije
Neki ga se sećaju, neki su o njemu slušali ali nove generacije možda i nemaju pojma šta je Sinclair ZX81.
Detaljnije
Ksifos je jedan od modela koji je već duže vreme prisutan u Games radnjama.
Detaljnije