Nintendo

Posle toliko godina čekanja, i uživanja u igrama, red je da se polako opraštamo od stare Nintendo Switch konzole.
Detaljnije
Nekada smo imali E3 u ovom periodu a sada imamo gomilu online prezentacija poznatih gejming brendova. Među njima je i Nintendo od koga mnogi očekuju da danas možda najavi novu konzolu.
Detaljnije
Nintendo možda nije brz sa izbacivanjem novih modela konzola ali se trudi da bude u trendu sa bojama i šarama. Upravo nam je stigla informacija o novim Joy.Con kontrolerima.
Detaljnije
Ovih dana se mnogo pričalo gejmingu i evidentno je da dosta roditelja nije svjesna toga da konzole imaju opciju "roditeljske kontrole" sa kojima je moguće pratiti i nadzirati ono što Vaše dijete igra.
Detaljnije
Amiibo jednostavno podiže igranje na novi nivo.
Detaljnije
Bilo da želite da podijelite sa drugima svoje uspjehe u igrama, ili da pokažete koliko je neka igra interesantna i zabavna, postoji način kako da sačuvate slike onoga što igrate.
Detaljnije
Nintendo Switch Online nudi besplatnu probu igre i tako daje igračima mogućnost da odigraju UNO besplatno i da zarade Platinum Poene.
Detaljnije
Nekima je teško da namjeste svoj region, a neki se igraju i traže ne baš lako dostupne igre.
Detaljnije
Nintendo Swith koristimo već godinama ali nam se čini da je Nintendo još dosta toga o ovoj konzoli ostavio neotkriveno kako bismo se igrali i neke stvari sami saznali.
Detaljnije
Mario Kart 8 Deluxe dodaje novu funkciju prilagođenih predmeta u ažuriranju, dajući igračima više kontrole nad načinom na koji odluče da se trkaju.
Detaljnije
Čini se da će ovo biti odličan film.
Detaljnije
Ovo je još jedna prelepa Pokemon igra, sa puno boja i raznim znamenitostima.
Detaljnije
Ako se ne pripremite dobro za igranje u Mario + Rabbids Sparks of Hope, može doći do katastrofalnih ishoda u svemiru.
Detaljnije
Bivša glumica igre Bayonetta, Hellena Taylor, navodi da su je iz kompanije Platinum Games primorali da napusti ulogu zbog niske nadoknade.
Detaljnije
Nintendo konzole važe za nevjerovatno pouzdane. Ipak, šta kada se čini da se konzola Nintendo Switch ne puni ili punjenje baterije nastavlja da opada uprkos tome što je povezana na AC adapter. Ukratko, baterija konzole ne traje dugo uprkos nekoliko sati punjenja.
Detaljnije
Brend poznat po luksuznim satovima, Tag Heuer i Nintendo su se udružili kako bi napravili dva nova Mario Kart sata. Nevjerovatno skupa sata.
Detaljnije
Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
Detaljnije