Nintendo

Nova slika daje uvid fanovima koji će glavni likovi biti u Bayonetta 3, uključujući neke informacije o tome kako funkcionišu u priči.
Detaljnije
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umjetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednostavan proces.
Detaljnije
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
Detaljnije
Nekoliko dana nakon što je Nintendo slučajno objavio cijenu igre, fan Monkez Island-a je podijelio datum objavljivanja skriven u metapodacima web sajta Devolver Digital-a.
Detaljnije
Game Freak nam je demonstrirao kako će se igrati Pokemon Scarlet i Violet, odnosno nove metode putovanja svijetom pomoću dva legendarna Pokemona.
Detaljnije
Evo nekoliko besplatnih originalnih naslova i klasičnih NES/SNES igara koje Nintendo Switch Online pretplatnici mogu da zaigraju na svojim konzolama. 
Detaljnije
Ekipa iz Play!Zine je donijela svoju presudu kada je u pitanju nova Nintendo sportska igra!
Detaljnije
Mario Strikers: Battle League uključuje nekoliko novih funkcija koje će popularnu Nintendo franšizu uvesti u modernu eru igara.
Detaljnije
Nintendo je objavio demonstraciju nadolazeće fudbalske igre Mario Strikers: Battle League i prikazao gameplay prepun zanimljivih detalja.
Detaljnije
Ovaj Nintendo Direct je prevazišao sva očekivanja!
Detaljnije
Brojke prodaje Pokemon Legends: Arceus konstantno rastu i evidentno je da je sve više igrača koji se po prvi put upoznaju sa Pokemon svijetom. 
Detaljnije
Tajni poklon se koristi u Pokemon Legends: Arceus za primanje digitalnih poklona od kompanije Pokemon, a evo kako da ga otključate.
Detaljnije
Kada je u pitanju otvaranje naloga za konzole, čini se da skoro svi imaju osnovne informacije o specifičnostima otvaranja PS naloga. Problemi nastaju kada se otvara Nintendo nalog i planira kupovina na Nintendo Online. Da li je sve tako teško i u praksi?
Detaljnije
Pokemoni su preuzeli metro na Tajvanu kako bi promovisali Pokemon Legends: Arceus.
Detaljnije
Pokemon Legends: Arceus je veoma blizu datuma izlaska, ali njegov Pokedex još uvijek nije u potpunosti otkriven, dok Game Freak i Nintendo još uvek čuvaju mnoge tajne.
Detaljnije
Ovaj periferni uređaj fokusiran na vežbanje možda nije za svakoga, ali ako želite da začinite svoj dosadni trening laganom avanturističkom igrom, onda bi Ring Fit Adventure mogla biti za vas. To je odličan način da se uklopite u neku vježbu pod maskom RPG-a.
Detaljnije
Pokemon Legends: Arceus dobija event u februaru sa ekskluzivnim Piplup-om.
Detaljnije