Blog

FIFA 23 nam donosi HyperMotion 2 tehnologiju za nikad realniju igru.
Detaljnije
Volani nisu proizvod koji se često kupuje jer su obično skupi. Ako dodamo i malo igara za koje ga koristimo, neophodno je dobro razmisliti prije nego ga kupimo. 
Detaljnije
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač  Naughty Dog-a Nil Drukman.
Detaljnije
Lako će Chris, Lady D i Karl Heisenberg kontrolisati bojno polje 28. oktobra, ali i šta sve nudi preorder.
Detaljnije
Da biste obezbjedili posao u industriji igara, postoji nekoliko vještina i interesovanja koji će mnogo pomoći.
Detaljnije
27.07.2022.
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i posljednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava spektakl.   
Detaljnije
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti, a internet su preplavile slike iz trejlera i razni komentari o tome đta je sve novo i drugačije,
Detaljnije
Riot je zvanično najavio da će se ovogodišnji League of Legends Worlds šampionat odigrati od 29. septembra do 5. novembra.
Detaljnije
Jedna od vijesti koja je obilježila prošlogodišnji PlayStation Showcase je bila najava God of War: Ragnarök. Danas smo dobili prvi uvid u to šta nas čeka u fizičkim izdanjima, a GameS je obezbijedio ekskluzive za svoje najvjernije kupce.
Detaljnije
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro riješiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
Detaljnije
Posljednja posjeta Boga rata našem svijetu.
Detaljnije
Nedavno su se pojavile mnoge glasine o budućnosti s1mple-a, ali izgleda da se mladi Ukrajinac konačno izjasnio.
Detaljnije
Evo nekoliko besplatnih originalnih naslova i klasičnih NES/SNES igara koje Nintendo Switch Online pretplatnici mogu da zaigraju na svojim konzolama. 
Detaljnije
Ovo je zabavan film za cijelu porodicu i sigurna sam da ćete iz bioskopske sale izaći da jednim velikim osmjehom na licu!
Detaljnije
Kiril ”Boombl4” Mihajlov je do nedavno nastupao kao IGL Na’Vi CS:GO sastava. Njegova profesionalna CS:GO karijera je do sada bila izuzetno uspješna, ali izgleda da uskoro planira da se u potpunosti posveti muzici.
Detaljnije
Nijesi fan umjetničkog prikaza igre? Zar nije jednostavnije preskočiti blog i igru nego prijetiti i napadati?
Detaljnije
HoYoverse je najavio datum za Genshin Impact 2.8 livestream premijerno na platformi Twitch, prije nego stigne na YouTube.
Detaljnije