Blog

16.09.2022.
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One/Series X, Nintendo Switch i PC-u.
Detaljnije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
Detaljnije
Uspjeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.
Detaljnije
Zahvaljujući nekim nedavnim najavama i promjenama datuma objavljivanja, februar 2023. će biti nevjerovatno pun i interesantan mjesec za industriju video igara.
Detaljnije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
Detaljnije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
Detaljnije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama poslije nevjerovatnog uspjeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popularan kada Red Dead Redemption jeste postao i ostao planetarni hit.
Detaljnije
Leviathan AI može da miješa ciljeve kako se njemu prohtije, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak partije lagan. Sve u svemu, uvijek je bilo iznenađenja a gameplay je i više nego zanimljiv!
Detaljnije
Nekoliko dana nakon što je Nintendo slučajno objavio cijenu igre, fan Monkez Island-a je podijelio datum objavljivanja skriven u metapodacima web sajta Devolver Digital-a.
Detaljnije
Microsoft tvrdi da Sony najverovatnije plaća developerima da ih odbijaju kada je u pitanju Xbox Game Pass, i to kao odgovor na optužbe u vezi akvizicije. 
Detaljnije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
Detaljnije
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
Detaljnije
Game Freak nam je demonstrirao kako će se igrati Pokemon Scarlet i Violet, odnosno nove metode putovanja svijetom pomoću dva legendarna Pokemona.
Detaljnije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
Detaljnije
FIFA 23 nam donosi HyperMotion 2 tehnologiju za nikad realniju igru.
Detaljnije
Prema nedavnom izvještaju Bloomberga, narativ i centralni likovi Grand Theft Auto 6 inspirisani su pričom o Boni i Klajdu.
Detaljnije
06.08.2022.
Saints Raw su među favoritima za hit godine.
Detaljnije
06.08.2022.
PlayStation gubi 3 ekskluzive!
Detaljnije
Ovo je igra koja „nije vođena naracijom“ i želi da "kreirate sopstvene priče"
Detaljnije