Vijesti/Najnovije

Čini se da se situacija sa odlaganjima i pomeranjima datuma objavljivanja video igara smiruje, i čini se da nas čeka interesantno gejmersko proleće.
Detaljnije
Stanislav Hristov is responsible for Western Balkans, Croatia and Bulgaria at Trust International B.V. and we are grateful to him for his time and all the answers he gave us in this interview.
Detaljnije
Stanislav Hristov je u kompaniji Trust International BV odgovoran za zapadni Balkan, Hrvatsku i Bugarsku i zahvalni smo mu na vremenu koje je odvojio za ovaj intervju i svim odgovorima koje nam je dao.
Detaljnije
Podaci koji su dostupni javnosti uključuju brojeve telefona, puna imena, lokaciju, adresu e-pošte i biografske podatke.
Detaljnije
Šta je RPG kada su u pitanju video igre i šta to vole da igraju ljubitelji ovog žanra?
Detaljnije
03.04.2021.
Naučna fantastika u igrama ali i velikom broju ukrasa i figura. U čemu je draž ove igre?
Detaljnije
Square Enix je poznat po impresivnim cut scenama, a Balan Wonderworld nije izuzetak.
Detaljnije
Od danas, ili bolje reći samo danas, pošto su u pitanju izuzetno kvalitetni proizvodi, samo par radnji u Srbiji će moći da prodaje dva najnovija Trust proizvoda.
Detaljnije
CD Projekt Red ne samo da je izbacio Patch 1.2, već su objavili biznis plan za 2021. godinu. Možda će se ipak neke stvari malo popraviti kada je u pitanju ova kompanija.
Detaljnije
Hrabrost, brzo razmišljanje i timski rad su među veštinama koje mnogi igrači razvijaju kroz igru. Oni koji ove veštine primene u stvarnom svetu, dobiće priliku da osvoje zasluženo priznanje na Gaming Champions Awards.
Detaljnije
Cybeprunk 2077 Twitter nalog je upravo objavio da je kompletirana lista svega što će biti isplavljeno sa očekivanim 1.2 patch-om.
Detaljnije
Fotografije sa snimanja pokazuju kako bez sumnje izgleda Wild Hunt u sceni iz Netflix-ove adaptacije The Witcher Season 2.
Detaljnije
Predstavljamo Vam još jednog momka koji nam je privukao pažnju svojom prijavom i načinom rada. Skokie!
Detaljnije
Igra koja je iznenadila mnoge, naterala je neke naše gejmere da se dobro zabave sa prijateljima.
Detaljnije
Studio Hazelight je želeo pokazati koliko raznolikosti postoji u igri It Take's Two, da je kreativni direktor Josef Fares rekao da će dati 1.000 dolara svima koji budu tvrdili da im je igra dosadna. 
Detaljnije
Dodela BAFTA nagrada je događaj koji se željno očekuje u svetu gejminga. Nekada se unapred sve zna ali ima i iznenađenja. Šta smo sve videli noćas na dodeli nagrada?
Detaljnije
Nekima je možda greh što uživaju u ovoj igri...
Detaljnije
Svakog meseca Netflix dodaje tonu novog sadržaja u svoju biblioteku filmova i TV emisija. Ali da bi napravili mesta za nove, neke emisije i filmovi koje ste oduvek želeli da gledate - i koje ste mesecima ili godinama imali na svojoj listi - iznenada nestaju. Evi i spiska za sledećih mesec dana.
Detaljnije
Resident Evil serijal proslavlja 25 godina postojanja pa je tim povodom Capcom najavio još jedan Resident Evil Showcase za april.
Detaljnije
Mnogi su, čini se profitirali tokom ovih godinu dana pandemije. Platforme za grupne razgovore su svakako na toj listi i ne čudi da neke od njih razmišljaju o prodaji stečenog dok je cifra velika i dok mogu dosta da zarade.
Detaljnije