Vijesti/Najnovije

Gejmerske stolice definitivno postaju trend a ide se i korak dalje.
Detaljnije
Danas vam predstavljamo prve kandidate za Games Youtuber-a, momke koji stoje iza imena Kovač i Vojvoda. Oni su nam poslali i pisanu recenziju a mi očekujemo vaše komentare.
Detaljnije
Valve je odbio da prodaje Super Seducer 3 na Steam-u a jedan od programera igre, Richard La Ruina, objavio jetu  vest na Twitter-u zajedno sa snimcima ekrana odgovora kompanije Valve.
Detaljnije
29. aprila nam stiže Prva ekspanzija za Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids.
Detaljnije
Dobrodošli u ovaj specijalni izveštaj vesti N54, koji donosi vesti iz Night City-ja svakom stanovniku koji se udalji od kuće! Ostanite sa nama ako želite da saznate više o nekim od predstojećih promena. Ja sam Gillean Jordan, i evo šta je novo...
Detaljnije
Westwood Shadows istražuje napetu priču o Peter Bennet-u koji biva uključen u slučaj nestalog para.
Detaljnije
"Square Enix Presents" broj 1 je zvanično stigao i sa njime počinje nova serija digitalnih prezentacija a to će koji će pomoći kompaniji da nam predstavi nove nove igre i da vesti o postojećim.
Detaljnije
Demon's Souls za PS5 je zapanjujući remake igre koja je pokrenula novi žanr. 
Detaljnije
Postoje igre o kojima se priča godinama pre nego budu objavljene. Postoje igre o kojima se govori nakon izdanja kada postanu veliki hitovi (planirano ili ne). Da li znate da postoje i one igre koje se igraju godinama, odlično prodaju a verovatno niste o njima ništa čuli. Slime rancher je definitivno igra o kojoj bi trebalo pisati i koju bi trebalo igrati! Zbog toga smo rešili sa vas bolje upoznamo sa ovom igrom.
Detaljnije
Igrač je nedavno tvrdio da je poboljšao vreme učitavanja GTA Online-a i do 70 procenata. Ispostavilo se da su bili u pravu.
Detaljnije
bisoft je najavio da će Immortals Fenyx Rising Myth of the Eastern Realm DLC biti objavljen 25. marta 2021.
Detaljnije
Kako velike zvezde kupuju svoje omiljene stripove? Stoje u redu i čekaju kao svi ostali.
Detaljnije
Ovo je priča o tome kako sumnjiva investicija i izbori jednog čoveka postaju nesumnjivo neočekivana sreća.
Detaljnije
Gordon Hall, osnivač studija koji je postao Rockstar Leeds, umro je u 51. godini.
Detaljnije
Cyberpunk 2077 je difinitivno tema 2020. godine i dok ga je dosta igrača napadalo, postojali su, i postoje oni koji navode neke druge igre kao velika razočarenja o kojima se publisheri nisu izjašnjavali i o čemu se nije pričalo. Bar do sada...
Detaljnije
Ovo je najbolja verzija već izuzetne igre.
Detaljnije
Za razliku od ostalih lansiranih igara poput Astro's Playroom ili Demon's Souls, Destruction AllStars je jedinstvena igra jer je u potpunosti multiplayer igra.
Detaljnije
Sinopsis radnje i nove slike za anime seriju Resident Evil: Infinite Darkness  otkrivaju novu priču sa Leonom i Claire
Detaljnije
Svaka generacija ima svoje junake iz crtaća. Dodaju se novi u skladu sa promenama koje dolaze sa svakom generacijom i novim stvaraocima ali stari, dobri Disney junaci su nekako uvek bili tu. Šta se desilo sa novim generacijama pa su rešili da menjaju sve pa i crtane filmove, nakon promena u starim i legendarnim hitovima?
Detaljnije
Naughty Dog Studio je najpoznatiji po singlplayer igrama za koje je dobio dosta nagrada, i smatraju da je vreme da se optobaju i u multiplayer igrama. 
Detaljnije