Vijesti/Najnovije

Evo ga - novi i sjajni, Yupitergrad za PlayStation VR krajem meseca a PC igrači će sačekati 12. Mart. ! Svaki vlasnik te platforme može započeti svoju kosmičku avanturu 25. februara, zato se spremite drugovi! Takođe ćete 12. marta moći da nabavite fizičko izdanje igre od Perp Gamesa. Zar se to nije ostvario narodni san? Kladimo se da već osećate žurbu!
Detaljnije
17.02.2021.
Svaka novina na tržištu kvalitetnih ali i pomalo dosadnih gejming periferija je dobrodošla. Čini se da je ove godine osnovno da je bela boja u trendu.
Detaljnije
Jedina mala stvar ovde ste vi.
Detaljnije
Valorant-ov najnoviji 2,03 patch ima nameru da se igra sa vašom mrežom.
Detaljnije
Assassin's Creed Valhalla će vam uskoro dozvoliti da jurišate na reke radi pljačke u okviru besplatnog ažuriranja koje dolazi danas. Novi režim rečnih napada i prateće veštine i sposobnosti besplatni su za sve koji poseduju igru.
Detaljnije
Gaijin Entertainment je najavio “Ice Age” unapređenje sadržaja za surovu online pucačinu CRSED: F.OA.D.
Detaljnije
Larian Studios je objavio datum za Early Access za Baldur's Gate 3 tokom live stream-a pod nazivom The Panel From Hell 2. 
Detaljnije
Dugo se već nagađa da li poznati triler Face / Off dobija rimejk sa novim glumcima ili će se priča nastaviti. Režiser Adam Wingard je napokon objasnio da je u pitanju nastavak.
Detaljnije
Dosta je onih koji misle da su sve stvari za gejmere skupe i ni ne uđu u gejmersku radnju da pogledaju poklone. A to je velika greška.
Detaljnije
Epic Games je predstavio alatku pod imenom MetaHumans kojim sei izrada realističnih likova uz korišćenje Unreal Engine 5 može završiti za samo nekoliko minuta.
Detaljnije
Ukradeš i onda na aukciji prodaješ... Ovo će svakako biti scena iz filma koji će se snimati jednoga dana o tome šta se sve dešava sa kompanijom CD Projekt Red.
Detaljnije
Da li je opravdano ili ne dati otkaz nekome zbog političkih stavova iskazanih na društvenim mrežama?
Detaljnije
Danas smo naišli na izuzetno interesantan tekst na RTS portalu. Prenosimo vam ga u potpunosti.
Detaljnije
Svake godine se vode polemike oko toga da li je kod nas Dan Zaljubljenih ili ne, ali ono što se ne polemiše je da svi volimo poklone.
Detaljnije
Kod nas postoji izreka da nevolja nikada ne dolazi sama i da kada problemi krenu, to se samo nastavlja. Čini se da se CD Projekt Red uverio u istinitost te izreke.
Detaljnije
Za samo četiri dana igra Valheim je stekla veliku popularnost i mesto među prvih deset.
Detaljnije
CD Projekt Red je izbacio hotfix za PC Cyberpunk 2077 kojim uklanjaju ranjivost modera.
Detaljnije
Square Enix je najavio da će verzija Final Fantasy 14 za PS5 ući u Open Beta 13. aprila 2021. godine i imaće podršku za 4K rezoluciju, brže vreme učitavanja i značajno poboljšanu brzinu kadrova.
Detaljnije
Nagrađivani glumac Kristofer Plamer, proslavljen ulogom kapetana fon Trapa u filmu "Moje pesme, moji snovi", preminuo je u 92. godini.
Detaljnije