Vijesti/Najnovije

Pouzdani izvor navode da se sprema nova Assassin's Creed igra a fanovi sumnjaju da je sama kompanija Ubisoft isplanirala da na ovaj način zagolica maštu igrača. Ipak je u pitanju početak godine kada ovakve stvari i očekujemo.
Detaljnije
Kažu da se pobednici poznaju po tome što znaju da ustanu i nastave da se bore čak i kada padnu i misle da neće imati snage da se bore i dalje. CD Projekt Red nastavlja da se bori.  
Detaljnije
Uoci predstojeceg Mortal Kombat filma, Nikola Nick Jovanovic vas vodi na put kroz kompletnu istoriju ove slavne borilacke fransize, saznajte sve o apsolutno svim Mortal Kombat igrama od 90ih do danas
Detaljnije
30 radnika kompanije V1 Interactive, poznate po igri Disintegration, ostaje bez posla.
Detaljnije
Razvojni tim Outerminds je najavio svoju gaming adaptaciju filmskog hita Turbo Kid za 2022. godinu. Za sada nije poznato na kojim platformama će igra raditi ali je izvesno da je PC sigurica.
Detaljnije
Ubisoft je nekako stidljiv ove godine sa informacijama o igrama i novostima koje planira za nas.
Detaljnije
Obično kažemo da dečija mašta može svašta, ali svi smo mi pomalo deca u duši čak i kada postanemo ljudi i suočimo se sa pravim životnim problemima. I onda nam je potreban neki heroj da verujemo da je sve moguće!
Detaljnije
Zatvorenik koji je uspeo da pobegne iz zatvora u Engleskoj, uhvaćen je dok je kupovao Call of Duty. A mogao je samo da klikne Download!
Detaljnije
Februar je definitivno imao iznenađenja kada su u pitanju najprodavaniji naslovi u GameS radnjama.
Detaljnije
Šefovi Warner Media su za nastavak Harry Potter franšize na HBO Max i Warner Bros.
Detaljnije
Oni koji se izvrše pre order tj. naruče unapred, mogu da otključaju oklop Carbonox iz Ratchet & Clank: Going Commando. iz 2003 godine.
Detaljnije
Druga godina za redom Comic-Con će biti online.
Detaljnije
Da li ste pomislili da će gejming postati toliko priznat da jedan od najpopularnijih proizvođača nameštaja Ikea ostvari dogovori saradnju sa gejming brendom?
Detaljnije
Uprkos svom hajpu koji je Google stvorio oko Stadia platforme, igrači širom sveta su bili su razočarani. To je dovelo do nesrećnog lansiranja i gubitka u prodaji kontrolera i pretplata a navodi se da su planovi ostali nedostižni.
Detaljnije
425 miliona je HP odvojio za HyperX. Iznenađenje!
Detaljnije
Fortnite ne bi bio to što jeste da nam redovno ne priređuje iznenađenjima sa ubacivanjem omiljenih likova i najnovije dodatke. Ovaj najnoviji nije mnogima omiljen ali je definitivno legenda. Ružan, opasan i ljigav. Xenomorph dolazi sa svojima da prodrma ostrvo.
Detaljnije
23.02.2021.
Akcija Postani Games Youtuber je kod vas izazvala dosta interesovanja i primili smo dosta prijava. Zbog toga smo rešili da je produžimo ali uz par napomena i instrukcija.
Detaljnije
Kažu da nevolja nikada ne dolazi sama a ima i ona o tome kako je potrebno vreme da bi se uverili u kvalitet nekog proizvoda, ili igre. Jedna od takvih je Journey to the Savage Planet.
Detaljnije
Novi mod donosi sve ono o čemu ste razmišljali i poželeli.
Detaljnije
Problematični RPG menja studio i nada se završetku. 
Detaljnije