Vijesti/Najnovije

Za samo četiri dana igra Valheim je stekla veliku popularnost i mesto među prvih deset.
Detaljnije
CD Projekt Red je izbacio hotfix za PC Cyberpunk 2077 kojim uklanjaju ranjivost modera.
Detaljnije
Square Enix je najavio da će verzija Final Fantasy 14 za PS5 ući u Open Beta 13. aprila 2021. godine i imaće podršku za 4K rezoluciju, brže vreme učitavanja i značajno poboljšanu brzinu kadrova.
Detaljnije
Nagrađivani glumac Kristofer Plamer, proslavljen ulogom kapetana fon Trapa u filmu "Moje pesme, moji snovi", preminuo je u 92. godini.
Detaljnije
Neke igre nas osvoje odmah. Starlink: Battle for Atlas nije takva igra. Bilo nam je potrebno dve godine da shvatimo koliko je dobra.
Detaljnije
Remaster Mass Effect trilogije pod nazivom Mass Effect Legendary Edition stiže u maju. A kako bi trebalo da se pripremimo?
Detaljnije
Juče smo vam obećali uputstvo za modovanje igre Cyberpunk 2077 kako bi mogli da zavedete nevaljalog Johhny Silverhand-a ili šarmantnog Kianu Reeves-a koji se odlično odigrao ovu ulogu. Na žalost, džaba smo istraživali i pripremali. CD Projekt Red je rešio da prekine zabavu. 
Detaljnije
28.01.2021.
Ovih dana nas je Lara pozdravljala sa svih kablovskih kanala a sada je Netflix otišao korak dalje i sprema seriju Tomb Raider!
Detaljnije
Mlada Jeanette Maus je preminula od posledica COVID-19.
Detaljnije
Samo nakon manje od dva meseca nakon izlaska igre Cyberpunk 2077, PC moderi su pronašli način za promenu likova u istoj. Naravno, koriste to za neke "nevaljale" radnje. Šta bi se drugo očekivalo nego seks sa Keanu Reevesom, tj. Johnny-jem.
Detaljnije
Stvaraoci ove igre jednostavno traže još vremena.
Detaljnije
Prenosimo vam fenomenalnu vest sa Play!Zine.
Detaljnije
https://www.games.co.me/proizvodi?search=capcomVisoke vampirice sačinjene od buba, baja sa telekinetičkim moćima i dosta čudnih stvari u novom Resident Evil Village.
Detaljnije
Svi korisnici Twitter-a koji vole Cyberpunk 2077 i igraju ga, biće nagrađeni od strane CD Projekt Red. A Bajden nije spomenuo ovu igru u svom govoru...
Detaljnije
Čekamo Kratosa, film ili igra,  ali da li novi oglas za posao govori više i o novoj igri koja se sprema u ovom poznatom studiju?
Detaljnije
Stalno se priča o tome koliko smo drugačiji od sveta. Koliko je stvarno situacija sa PS5 konzoloma drugačija?
Detaljnije
Kao što sam spomenuo moj V je malo zbunio igru, tako da nisam baš imao priliku da romansujem Panam pošto je ona strejt žena, ostale me nisu zanimale toliko više sam bio fokusiran na glavnu priču. Mislim da sex scenama, posebno ako su forsirane, nije mesto u video igrama, ali takođe verujem da postoji nešto u ustavu Poljske da svaka njihova igra po zakonu mora da ih ima.
Detaljnije
Kako bi drugačije Tomonobu Itagaki mogao da nazove novi studio sem - Itagaki Games.
Detaljnije
GTA 6 je možda ipak pred nama do kraja godine.
Detaljnije