Vijesti/Najnovije

Uvek se najviše piše o dobitnicima nagrada. Mi ćemo prvo o najinteresantnijim najavama novih igara na The Game Awards 2020.
Detaljnije
Noćas je bila burna noć. Obeleležile su je strimovi Cyberpunk 2077, igranja Cyberpunk 2077 i The Game Awards nagrade.
Detaljnije
  Glumac Tommy ‘Tiny’ Lister je preminuo u 62. godini u svom stanu u L.A-ju a istraga o smrti je u toku.
Detaljnije
Veliki broj igrača koji su noćas pokušali da zaigraju Cyberpunk 2077 suočili su se sa još jednim "odlaganjem"... bar početka njihovog igranja.
Detaljnije
I pre nego večeras saznamo nešto više na The Game Awards, hajde da vidimo šta se sada može saznati o igri Graven.
Detaljnije
Halo je i dalje u fazi velikih unapređenja.  
Detaljnije
Legendarni američki pilot Chuck Yeager, čovek koji je imao glavnu ulogu u tri Electronic Arts flight simulatora kasnih  osamdesetih i ranih devedesetih, je preminuo.
Detaljnije
CD Projekt ima poruku za kraj čekanja ali i obećanje za besplatan DLC program koji kreće početkom sledeće godine.
Detaljnije
Neverne Tome polako počinju da shvataju da je trebalo da naprave preorder jer igra dobija neverovatno dobre ocene.
Detaljnije
08.12.2020.
40 kontejnera sa RTX 3090 grafikama je nestalo juče iz MSI fabrike u Kini.
Detaljnije
Sigurni smo da većina vas zna sve o ovoj igri. O bandama, glavnim likovima ili ulogama koje vi kao igrač možete odabrati. Ipak, za sve koji tek razmišljaju da li da kupe igru, dajemo kratak pregled ponuđenih uloga, jer... Nije svejedno!
Detaljnije
07.12.2020.
Krenulo je trolovanje!
Detaljnije
The Game Awards 2020 je zakazan za 10. decembar 2020. godine, a prvi put u svojoj istoriji nudi poseban audio opisni režim za slepe ili slabovide.  
Detaljnije
"Leaker" je definitivno reč koja mnoge muči kada su u pitanju vesti o igrama. Definicija bi bila "osoba koja bez odobrenja pušta u javnost tajne informacije". Jedna takva, pouzdana osoba je objavila da je Silent Hills skoro definitivno potvrđen.
Detaljnije
Svakoga dana dobijamo sve više informacija o ovoj toliko očekivanoj igri. Hajde da zajedno pogledamo šta je najinteresantnije. Naravno, pišite nam ukoliko mislite da smo nešto preskočili.
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović kaže - Ultimate i Mortal Kombat u istoj rečenici svima nama old school igračima budi burna sećanja na kasne dane SEGA Mega Drive ludila u Srbiji i nezamenjivi Ultimate Mortal Kombat 3! 
Detaljnije
Za osam godina se toliko toga izdešavalo da neki jednostavno i dalje ne veruju da ćemo je sledeće nedelje igrati. Cyberpunk 2077 od prve najave do sada je imao svoje uspone i padove.
Detaljnije
Internet polako počinje da ludi i odbrojava dane do izlaska Cyberpunk 2077. I dok su sada u pitanju jednocifreni brojevi koji će brzo biti odbrojani, hajde da vidimo šta se interesantno dešava u digitalnom svetu obožavalaca ove igre.
Detaljnije
Preminuo je David Prowse koji je glumio Darth Vadera u originalnoj Star Wars trilogiji.
Detaljnije
Predsednik CD Projekt Red Adam Kiciński je vest o kašnjenju DLC za Cyberpunk 2077 izneo tokom razgovora o rezultatima kompanije u Q3 2020.  
Detaljnije