Vijesti/Najnovije

Prošlog petka smo otvorili novu radnju i pored popusta na sve u njoj, imali smo i neke proizvode po šok cenama. Trust se uključio u ovu našu akciju i obezbedio nam određenu količinu GXT 444 Wayman Pro gejmerskih slušalica. Dule Axe vam je prikazao kako one izgledaju ali hajde da vam i mi napišemo naše mišljenje.
Detaljnije
Šta podrazumeva konstatacija "Ova igra je teška"? I koje su to teške igre?
Detaljnije
Za dva meseca u kojima smo imali kašnjenje i vesti o prekovremenom u kompaniji, vrednost deonica CD Projekt Red beleže pad od 25%.
Detaljnije
Kako je moguće otvoriti gejming radnju a da Dule ne dođe dok se sve to pakuje i slaže, i prikaže vam ne samo deo te amosfere već i šta će sve moći da se kupi na akcijama. Games na vodi je malo drugačija radnja a pogledaje i zbog čega.
Detaljnije
Povodom otvaranja nove radnje, Games odobrava 15% popusta na sve igre i dodatnu opremu u periodu od 30.10.2020 do 1.11.2020. Naravno, samo u novoj radnji a količine su ograničene. Danas vam predstavljamo par proizvoda po Duletovom izboru.
Detaljnije
Nikola Jovanović NICK je i ovoga puta podelio sa nama svoja iskustva o ovoj najnovijoj igri koja se od danas nalazi na policama u našim radnjama.
Detaljnije
TLoU Remaster je dobio novi patch za PS4 i on je izuzetno smanjio vreme učitavanja u igri. 
Detaljnije
Who you gonna call? Ghostbusters! Ili Fortnitebusters!  
Detaljnije
Očekuje nas dosta novih igara ali par njih ima ono HIT u najavi i dosta od njih očekujemo. Assassin's Creed Valhalla je svakako jedna od njih. Ipak, pre nego 10. Novembra zaigramo Valhallu, hajde da se podsetimo nekih prethodnih naslova iz ove franšize.
Detaljnije
Ukoliko igrate Among us onda ste svakako primetili da je igra napadnuta od strane hakera. Ukoliko je ne igrate, prenosimo vest.
Detaljnije
Gejmeri su po mnogima likovi koji samo sede i igraju igre. Činjenica je da su gejmeri deo nove generacije koja jednako voli igre ali i dobre knjige i stripove.
Detaljnije
22.10.2020.
Sigurno je da smo na pragu onog perioda godine kada nam stiže veliki broj hit naslova koji se bore za svoje mesto u radnjama. Pojedini naslovi imaju odličnu reklamu i dižu hype godinama i mesicima pre izlaska dok se drugi nekako provuku sa par najava i samo stignu u radnje. Watch Dogs Legion je u ovoj drugoj grupi a nakon online tertiranja koje je Ubisoft organizovao za novinare, biće odlična.
Detaljnije
Anime je ručno crtana ili računarska animacija a Mange su stripovi ili grafički romani. Poreklom su  iz Japana.  
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović je imao tu sreću da bude pozvan od strane kompanije Ubisoft da proveri kako izgleda novi Watch Dogs: Legion
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović je na poziv kompanije Ubisoft odigrao par sati ove fenomenalne igre i evo njegove recenziije za IGN Adria.
Detaljnije
Iz kompanije SEGA nedavno smo dobili jednu veoma interesantnu informaciju, naime kreativni producent Yosuke Okunari je u skorašnjem intervju za japanski legendarni medij Famitsu naveo je da nas nakon sjajne Mega Drive mini konzole, i nedavno objavljenog GameGear Mikroa (za sada samo u Japanu), najverovatnije očekuju i druge mini konzole ove kompanije, pre svega Dreamcast.
Detaljnije
Mi se izvinjavamo ali jednostavno nas je ova vest inspirisala da kao podnaslov stavimo čuvenu rečenicu koju Simon Le Bon koristi na koncerima kada najavljuje jednog od najboljih basista na svetu, John Taylora.
Detaljnije
Miju Games je objavio igru memorije o kuvanju napitka. Igrate solo ili do 4 igrača.
Detaljnije
Video igre poskupljuju po prvi put posle skoro 15 godina!
Detaljnije
Da li je pravilo da se uvek najbolje prodaje najnoviji naslov? Od ove nedelje ćemo vas informisati o najprodavanijim igrama prethodne nedelje, pa vi zaključite sami.
Detaljnije