Vijesti/Najnovije

Legendarni gitarista i jedan od osnivača grupe Van Halen - je izgubio bitku sa rakom.
Detaljnije
2K i Hangar 13 su objavili prvo ažuriranje nakon D1 za Mafia: Definitive Edition. Dodaje nove funkcije koje su besplatne za sve igrače. 
Detaljnije
07.10.2020.
Razer je definitivno brend u kome rade gejmeri koji prave proizvode za gejmere. I uvek imaju neke nove proizvode koji su korak ispred ostalih.
Detaljnije
Egipatski ministar turizma i antikviteta kaže da su arheolozi otkrili desetine drevnih kovčega u ogromnoj nekropoli južno od Kaira.
Detaljnije
Sada je zvanično: Cyberpunk 2077 je zlatan!
Detaljnije
Najnovije vesti vezane za potencijalni hit godine ukazuju na navodnu odluku kompanije CD Project Red o uveđenju šestodnevne radne nedelje.
Detaljnije
Danas je ova slatka igrica trebalo da bude sklonjena sa Ninendo sajta ali je u poslednji čas stigla ves koja je obradovala sve one koji vole igre za razonodu.
Detaljnije
29.09.2020.
ta 2010. godina je bila pomalo čudna godina u kojoj su svi očekivali neke promene na bolje i igre koje će doneti novitete.
Detaljnije
31. Marta je otvorena radnja u TC "Ušće"
Detaljnije
2008. godine smo dobili našu prvu distribuciju i najbitnije, ispoštovali smo sve kupce koji su uplatili preorder za World of Warcraft Wrath of the Lich King.
Detaljnije
10. Novembra nam stiže novi dodatak za Destiny 2 sa nekim iznenađenjima.
Detaljnije
25.09.2020.
2007. godina je po nekima bila najbolja kada su u pitanju nove igre, a za Games je svakako bila najznačajnija jer je otvorena prva Games radnja.
Detaljnije
Amazon je upravo najavio svoj striming servis za gejmere -  Luna.
Detaljnije
Fanovi i Naughty Dog imaju Outbreak Day koji je glavni event u The Last of Us lori. Korona je i tu premenila pravila ove godine pa je developer rešio da mu promeni ime.
Detaljnije
Vladimir Jaksić je osnivač i urednik portala holonetserbia.com. Od sredine 2000-ih uživa u loru i hronologiji Proširenog univerzuma Zvezdanih ratova. Pored HoloNet Serbia, Vladimir uređuje hronologiju na hrvatskom Star Wars portalu Mos Croatia Spaceport, pisao je za SF-Serbia, IGN Adria, Emitor i Autostoperski vodič kroz fantastiku.
Detaljnije
U 83. godini života je preminuo poznati scenograf Ron Cobb poznat po svom radu na filmovima Povratak u budućnost, Konan Varvarin, Indijana Džons, E.T. i mnogim drugim.
Detaljnije
Muzika i politika su nekada bili povezani samo u pesmama. Danas je u pitanju i ekonomija.
Detaljnije
20.09.2020.
"U sledećih nekoliko dana ćemo ponuditi više PS5 konzola za preorder – ritejleri će podeliti sa vama više informacija" objavio je Sony.
Detaljnije
Ubisoft je mnoge obradovao najavom rimejka dugo zapostavljenog serijala Prince of Persia: The Sands of Time.
Detaljnije