Vijesti/Najnovije

I dok je Microsoft pričao kako je Ybox Series X najmoćnija konzola na svetu, u prvim testovima ih je PS5 demantovao. I sada pokušavaju da pronađu krivca, ili krivce...
Detaljnije
Ubisoft je objavio da će Watch Dogs: Legion Online mode biti pomeren na početak 2021 kako bi tim imao dovoljno vremena da se fokusira na ispravku tehničkih problema koje igrači imaju od kako je igra lansirana.
Detaljnije
Steel Dawn update za Fallout 76 se pojavio ranije nakon što je došlo do greške koja je omogućila  Xbox igračima da skinu update pre planiranog datuma.
Detaljnije
Square Enix beleži 7 milijardi gubitka nakon neočekivano loše prodaje i visokih troškova marketinga.
Detaljnije
Da li junaci igara idu u penziju? Pojedini svakako, i to uz pesmu.
Detaljnije
Bethesda je postala poznata po onome "Tresla se gora a rodio se miš". Kada je Cyberpunk 2077 u pitanju, plašimo se i da pomislimo da može biti loša igra jer nam sve vesti koje stižu govore da će biti... ludilo.
Detaljnije
25.11.2020.
Stripovi su deo pop kulture i na osnovu stripova su napravljene neke fenomenalne igre. Pa zašto da malo ne pišemo i o stripovima.
Detaljnije
Najnovije proširenje WoW-a ima pet novih zona a najveća promena je smanjenje maksimalnog nivoa na 60.
Detaljnije
WD Legion ima problem sa automatskim snimanje koje jednostavno prestane da radi na novim XBOX konzolama Serije X i S i to je problem koji pravi dosta problema kompaniji Ubisoft.
Detaljnije
23.11.2020.
Znamo da kod nas postoji dosta mladih talenata kada je u pitanju Youtube. Ukoliko želite da testirate najnovije igre, proverite kako rade najnovije slušalice ili čak uradite i uporednu recenziju nekih proizvoda - Games je tu da vam pomogne!
Detaljnije
Danas će 2K emitovati uvodni 2KFest, 24-časovni globalni događaj uživo koji okuplja najbolje kada je u pitanju muzika, košarka, igre i kultura a u čast sledeće generacije NBA 2K21.
Detaljnije
Ubisoft je prvog dana dobio gomilu kritika na pojedina objašnjenja likova, i morali su da se i zvanično oglase po tom pitanju. A čini se da ke najinteresantnije pitanje koje igrači postavljaju "Da li je moguće pomaziti životinje?".
Detaljnije
Obećao je i poslao nam je! Nikola Nick Jovanović je bio jedan od srećnika koji su ovu igru igrali pre ostalih. Evo njegovih utisaka koje je objavio na IGN Adria a vi proverite da li vredi uzeti ovaj najnoviji naslov jedne od najpoznatijih Ubisoft franšiza.  
Detaljnije
Svet video igara je zanimljiv, nepredvidljiv i ume da iznenadi. Hajde da pogledamo neke interesantne linjenice koje možda niste znali.
Detaljnije
BioWare je napokon potvrdio da radi na remasteru Mass Effect trilogije.
Detaljnije
PlayStation.Blog je prikazao kako izgleda PS5 Demon's Souls uz komentare krativnog direktora Gavin Moore-a i sa fokusom na offline iskustvo ovog rimejka PS3 klasika iz 2009. godine.
Detaljnije
Netflix serija The Witcher prekida produkciju zbog višestrukih slučajeva pozitivnih na COVID-19.
Detaljnije
EA Sports će objaviti novu igru za igranje više igrača, ali nismo sigurni da će se to dogoditi u skorije vreme.
Detaljnije
Take 2 je spreman da uloži veliki novac u ovu kompaniju koja mnogo obećava.
Detaljnije
Poznati i uspešni devloper igara, Capcom, objavio je da je bio meta napada hakera ali i da su sigurni da bitni podaci nisu ukradeni.
Detaljnije