Ova mama je gejmer

Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, natjerala nas je da shvatimo koliko je vježbanje bitno.
Detaljnije
U posljednje vrijeme se sve više govori o načinima na koji djeca možda mogu biti uvučena u svijet klađenja kroz video igre
Detaljnije
"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih" 
Detaljnije
Igra koja je mnogo obećavala, ali to nije odmah ispunila i to ne svojom greškom! Ko je kriv?
Detaljnije
09.01.2024.
Ovog vikenda sam posjetila Milano sa ćerkom. Kako je ona zaljubljenik u manga i anime, rješili smo da posjetimo par specijalizovanih radnji. I tek tada sam shvatila koliko je ovo postao globalni trend. Sada se samo pitam ko će kod nas prvi otvoriti ovakvu radnju
Detaljnije
Gejming može biti interesantan hobi koji Vam u nekom momentu može biti i isplativ
Detaljnije
Kupovina poklona nikada nije bila laka, i zbog toga smo rješili da pokušamo da vam pomognemo pri izboru za čini nam se, najzahtjevniju grupu - tinejdžere!
Detaljnije
02.12.2023.
Praviti spisak najboljih i biti objektivan je nekada jako teško, jer svi mi imamo neke svoje favorite 
Detaljnije
Da li ste zavisni od gejminga? Odgovorite na ovih devet pitanja i biće vam jasnije gdje ste vi tu.
Detaljnije
Da li je svaka generacija imala ovakve momente suočavanja sa odlaskom idola i heroja mladosti uz koje je odrastala, ili nas ovi napuštaja mnogo mlađi nego što bi trebalo?
Detaljnije
Nedavno sam pročitala da je Newzoo objavio da su mobilne igre po prvi put, ikada, zabilježile pad! Iako je Newzoo prethodno imao forkast po kojem će gejming ržište nastaviti da raste, pad od 6.4% bi mogao da nas natjera da se zapitamo šta se dešava
Detaljnije
TVORAC na tera da se zapitamo ko su nam pravi neprijatelji i da li smo sami sebi najveća pretnja.
Detaljnije
Mačke u video igrama nisu samo vizuelni ukras. One predstavljaju utočište, simbolizuju hrabrost i prijateljstvo, a njihova prisutnost omogućava igračima da osjete blisku emotivnu vezu.
Detaljnije
Ove video igre su način da se približite iskustvu Drugog svjetskog rata iznad oblaka i borbenih zona. Uzmite kontrolu nad svojim omiljenim avionima i budite dio istorije. Ali samo u igrama jer nam drugi ratovi nisu potrebni.
Detaljnije
Ove igre su savršeni primjeri kako podrška razvojnog tima i posvećenost zajednici mogu potpuno promijeniti sudbinu video igre i pretvoriti je u uspjeh.
Detaljnije
Video igre su daleko više od puke zabave, one predstavljaju moćan alat za razvoj logičkog razmišljanja i vještina kod djece. Kroz pravilan izbor igara i aktivno uključivanje u proces učenja, roditelji mogu omogućiti svojoj djeci da razvijaju ključne kompetencije dok se istovremeno zabavljaju.
Detaljnije
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
Detaljnije
Posljednjih par mjeseci je skoro svima došlo do velikog pada riča na Instagramu, i smanjenog broja lajkova. Dok neki tvrde da je to zbog odmora, drugi okrivljuju algoritam, ima nešto što se zove shadowban.
Detaljnije