Ova mama je gejmer

The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač  Naughty Dog-a Nil Drukman.
Detaljnije
Da biste obezbjedili posao u industriji igara, postoji nekoliko vještina i interesovanja koji će mnogo pomoći.
Detaljnije
Ovo je zabavan film za cijelu porodicu i sigurna sam da ćete iz bioskopske sale izaći da jednim velikim osmjehom na licu!
Detaljnije
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Detaljnije
Sjedim na kafi sa prijateljicama i komentarišemo igre, i koliko su se neke stvari promjenile. Neke igre i žanrove su i zaboravili a mislili smo da se bez njih zabava ne može ni zamisliti. 
Detaljnije
Gejmeri, muzičari, roditelji... Ove subote su mnogi sedeli zajedno i komentarisali izbor za najbolju pesmu Evrope.
Detaljnije
Zbog čega sve poskupljuje?
Detaljnije
Ovih dana mnogi krive gejming zbog loših ocena svoje dece. Da li je stvarno gejming pravi ili dežurni krivac za sve?
Detaljnije
Mnogi od vas se pitaju ko su ljudi koji stoje iza nekih poznatih brendova kod nas u zemlji i u regionu. Ja iskreno mislim da su neki od njih nepravdano zapostavljeni u domaćim medijima. Oni su vredni, sposobni, neverovatno dobro poznaju tržište i najbitnije, vole svoj posao kao i prvog dana. Danas vam predstavljamo Dejana Škuletića Kingston Technology.
Detaljnije
Prošla godina je pokazala koliko se ne isplati planirati jer život zna da nas iznenadi. Ali ipak, kakav bi to početak godine bio kada ne bi postojala neka planiranja i nagađanja. Hajde da krenemo od gejminga.
Detaljnije
Nemojte pretiti, braniti i kažnjavati samo zato vi to ne razumete i ne volite. Upoznajte "neprijatelja" i potrudite se da detetu na pravi način objasnite sve prednosti i nedostatke novih tehnologija.
Detaljnije
Nije u životu sve crno i belo, niti je dobro i loše, a najmanje mi ili oni. U borbi protiv gejminga koju mnogi vode, najbitnije je da se nađe sredina a ne ili/ili...
Detaljnije
Nova izmena politike privatnosti WhatsApp-a štiti poruke između korisnika i preduzeća, ali ne i ćaskanje sa prijateljima i zbog toga je Facebook panika stvarna. Ukoliko ste pomalo zabrinuti, isprobajte neke druge aplikacije za šifrovanu razmenu poruka.
Detaljnije
Igre, firmovi, serije i život... Pas je definitivno čovekov najbolji prijatelj koji možda još uvek nije dobio zasluženo mesto u video igrama.
Detaljnije
Verujte nam da pregled ove 2020 godine u gejmerskim brojkama izgleda jako interesantno. 
Detaljnije
Svakoga dana stižu nove informacije o CD Projekt Red, i više ih je nego što smo čitala kada smo očekivali igru. 
Detaljnije
Harry Potter kao lik iz knjige, kao junak iz filma ali i kao deo naših života.
Detaljnije
16.12.2020.
Naš tekst o tome kako se treba postaviti prema detetu koje želi da bude youtuber je izazvao dosta polemika a evo i šta su sve neki roditelji spremni da urade za internet slavu (svoju ili detetovu).
Detaljnije
Games Blog vam donosi ekskluzivni intervju koji je morao da sačeka 00:01 naravno 10.12.2020 kada je istekao NDA Ugovor koji su potpisali svi oni koji su radili i stvarali neverovatan Cyberpunk 2077 svet. Predstavljamo vam Nikolu Nikitu Jeremića, člana audio tima koji je radio savršenu muziku koja sada postaje žanr za sebe.
Detaljnije
Za mnoge fanove, višegodišnje čekanje na Cyberpunk 2077 će se završiti i zaigraće kao jedan od junaka koga su nekako izdvojili ovih godina. Ipak, i na žalost, ima onih koji neće zaigrati igru. Jedan od njih je celu  Cyberpunk 2077 zajednicu ujedinio u odavanju počasti ne samo njemu, već svima koji su za ovih 8 godina izgubili živote.
Detaljnije