Ova mama je gejmer

Nekada su u modi bili lekari, advokati i sportisti. Danas su youtuberi i gejmeri. I to nije ništa strašno ukoliko ih pravilno usmeravate.
Detaljnije
Danas je The Guardian objavio interesantan tekst o istraživanjima koje je sproveo Oxford University a koje potvrđuje neka ranija o kojima sam pisala. Ukratko - Igrajte igre, dobre su za zdravlje. Ali naravno, ima tu par napomena.
Detaljnije
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika sa snjimanja filma Matrix 4 i skoro ćelave glave Kianu Revesa.
Detaljnije
Godinama se govori o tome da je gejming industrija budućnosti ali u Srbiji je mnogima to i dalje teško da shvate. Najnoviji potez kompanije Hissense će svakako neke od njih razuveriti.
Detaljnije
U svetu će se ovoga Novembra voditi neočekivana borba između PS5 i Atari VCS.
Detaljnije
Spisak serija i filmova koji su zasnovani na hit video igrama je poduži. I često se postavlja pitanje šta bi još bilo ineresantno za snimanje. Mi smo rešili da razmislimo i podelimo sa vama predloge TV serija ili filmova koji bi mogli da budu dobra osnova za video igru.
Detaljnije
Postoje oni koji se toliko plaše gejminga da će svom detetu dozvoliti toliko pogrešnih stvari samo da ne bi igralo igrice. Kako im objasniti koliko greše?
Detaljnije
Sedam sezona i umesto velikog finala imamo veliko razočarenje.
Detaljnije
Svi mi imamo momente kada ne želimo da naučimo nešto novo jer mislimo da smo sve već videli i probali. I to je normalno. Poenta je u tome da shvatimo da se sve menja i da se tome i mi prilagodimo. Tako ćemo bolje shvatiti našu decu, a i oni nas.
Detaljnije
Protiv gejminga ne treba voditi bitke. Gejming je tu i sigurno je da se neće povući. Na nama je da nađemo način da se pravilno postavimo prema ovom fenomenu.
Detaljnije
Ova mama je gejmer
Šta je gejming?
10.08.2020.
U praistoriji su se igrali kamenčićima kako prikazuju neki nađeni crteži. Kamenčići su unapređeni u platnene lopte, platnene lopte u klikere a klikeri u prave lopte. Danas su to sportovi koji se igraju i uživo i online.
Detaljnije